TILAUKSEN TEKEMINEN

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on pääsääntöisesti 2–5 arkipäivää. Ilmoitamme tilauksen toimituksesta sähköpostitse. Pyhäpäivät voivat viivästyttää toimitusta. Pyrimme ilmoittamaan tiedossa olevista pitemmistä viivästyksistä välittömästi.  Jos jostain syystä toimitus on viivästynyt, voit tiedustella sen etenemisestä osoitteesta: [email protected] tai puhelimitse 010 4397 600.

Toimituskulut

Yli 200 euron ostokset toimitamme ilman toimituskuluja. Alle 200 euron ostoksen loppusummaan lisätään toimituskulut seuraavan taulukon mukaisesti:
 
Ostosten loppusumma    Toimituskulut

Alle 200 €                       7.90 €
200 € ja yli                           0 €


Maksutavat

Voit maksaa Wrange.fi:ssä seuraavilla tavoin:  
MAKSUTURVA (Suora verkkomaksu, pankki sekä luottokortit. Lisätietoja alempana.), Pay Pal, postiennakko
Mahdollinen postiennakkolisä 5,00 €
Ovelle toimituksiin lisätään 10,00 €.
Maksaessasi tilausta verkkosivujemme kautta, mahdollinen toimituskulu sekä muut lisät ilmoitetaan maksun yhteydessä. 


LISÄTIETOJA MAKSUTURVASTA
Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä ja se on asiakkaille maksuton. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä luottokortit. Lisätietoja löydät täältä: https://www.maksuturva.fi/kuluttajat/tuki.
 
Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 Espoo
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: [email protected]Jälkitoimitukset

Mikäli jokin varastotuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, ilmoitamme siitä sinulle. Lähetämme puuttuvan tuotteen myöhemmin ilman toimituskuluja, mikäli se on ollut osa suurempaa tilausta. Alle 5 €:n jälkitoimituksia ei toimiteta.