TILAUKSEN TEKEMINEN

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on pääsääntöisesti 2–5 arkipäivää. Ilmoitamme tilauksen toimituksesta sähköpostitse. Pyhäpäivät voivat viivästyttää toimitusta. Pyrimme ilmoittamaan tiedossa olevista pitemmistä viivästyksistä välittömästi.  Jos jostain syystä toimitus on viivästynyt, voit tiedustella sen etenemisestä osoitteesta: [email protected] tai puhelimitse 010 4397 600.

Toimituskulut Posti sekä Matkahuolto toimipaikkanouto

 Alle 200 € tilaukset 7.90 €, yli 200 € tilaukset 0 €

Posti, Ovelle-paketti

Alle 250 € tilaukset 25 €, yli 250 € tilaukset 0 €


Maksutavat

Voit maksaa Wrange.fi:ssä seuraavilla tavoin:  

MAKSUTURVA (Suora verkkomaksu, pankki sekä luottokortit. Lisätietoja alempana.)
KLARNA lasku (Lisätietoja alempana)
Pay Pal,
Postiennakko, postiennakkolisä 5,00 € (postiennakkoa ei Matkahuollon lähetyksiin)

Maksaessasi tilausta verkkosivujemme kautta, mahdollinen toimituskulu sekä muut lisät ilmoitetaan maksun yhteydessä. 


LISÄTIETOJA MAKSUTURVASTA

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä ja se on asiakkaille maksuton. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet sekä luottokortit. Lisätietoja löydät täältä: https://www.maksuturva.fi/kuluttajat/tuki.
 
Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 Espoo
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: [email protected]

 

LISÄTIETOJA KLARNA LASKUSTA

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Klarna laskun ehdot

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Huomaathan, että palautusoikeus ei koske kaikkia tuotteita ja palveluja, kuten esimerkiksi lentomatkoja, tietyksi ajankohdaksi sovittuja vapaa-ajanpalveluja tai vaatimuksesi mukaan valmistettuja tai muunneltuja tavaroita.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

 

 

Jälkitoimitukset

Mikäli jokin varastotuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, ilmoitamme siitä sinulle. Lähetämme puuttuvan tuotteen myöhemmin ilman toimituskuluja, mikäli se on ollut osa suurempaa tilausta. Alle 5 €:n jälkitoimituksia ei toimiteta.